Welkom bij de website van Chalet Pidoux.

Wij hebben voor u beschikbaar twee Chalets en één moderne Villa.

Een chalet (6 persoons, met nog een slaapbank voor evt. nog 2 personen) bevinden zich tussen Hotton en Barvaux sur Ourthe .
Het tweede Chalet (8 personen) staat in Bomal sur Ourthe en vlakbij Villa Pidoux (6 personen).
Alle huizen beschikken over grote tuinen welke geheel omheind zijn, ideaal voor kinderen en uw huisdier.
Alleen Chalet Wolvin heeft geen kinderspeelplaats)

In de omgeving van de huizen zijn goede wandel- en mountainbike mogelijkheden en is er van alles te doen, zoals b.v. de grotten van Hotton, kanoën op de Ourthe, steile wand klimmen,vissen en vele andere mogelijkheden welke u kunt boeken bij b.v. Durbuy Adventure.

In de zomermaanden wordt er elk weekend van alles georganiseerd in de omgeving zodat er altijd wel iets van u gading te beleven valt.

In de nabije omgeving vindt u Durbuy (het kleinste stadje ter wereld) met leuke terasjes en kleine straatjes met leuke winkeltjes.
Ook La Roche met de rüine is zomers vol bedrijvigheid.

Onze Villa en Chalet Wolvin staan in Bomal sur Ourthe en staan op de heuvel +/- 1300 meter uit het dorp, hier heeft u uitstekende wandel en mountainbike mogelijkheden, en op zondag is er altijd de grote markt in het dorp met vele kraampjes en overdekte rommelmarkt.

In het dorp treft u ook een kano verhuur voor een mooie tocht op de Ourthe.

Ook in de winter kunt u in de Ardennen volop genieten van de natuur en indien u geluk heeft zijn er goede mogelijkheden om te langlaufen en skiéén.

Wij verwelkomen u graag op één van onze lokaties.

Ad van den Berge