Appartement Italië

Appartement in stijlvolle Italiaanse Villa op een droomlocatie

Villa Panorama is adembenemend gelegen aan de italiaanse Bloemen riviera op een ca. 500 m hoge bergtop met uitzicht zowel op de Middellandse Zee als ruige beboste dalen en de in de verte gelegen (vaak besneeuwde) bergtoppen.

Zowel Nice als Genua (o.a. vliegvelden) zijn op ca 1,5 auto-uur gelegen.

De villa biedt door zijn ligging, voorzieningen en inrichting rust en inspiratie en is goed bereikbaar middels een verkeers-luwe straatweg.
De stranden en de interessante, schilderachtige stadjes waar het heerlijk dwalen is door de smalle straatjes met o.a. winkeltjes en uitstekende restaurants bevinden zich op ca 20 autominuten.

In de (directe) omgeving zijn schitterende wandel-en fietstochten te maken, architectuur en musea te bewonderen.

De eigenaren (o.a nederlands-talig) helpen u graag op weg. In overleg zijn ook guided (thema)-tours mogelijk. (kennismaking met de streek, architectuur, trompe l’oeil, musea etc.)

Het ruime zeer kompleet ingerichte appartement ( ca 85 m2 ) biedt plaats aan 2, maximaal 4/5 personen, is voorzien van een ruim gemeubileerd terras met zicht op zee en bergen.

Het minimum verblijf is vier nachten, inclusief zijn bedden-linnengoed (wekelijkse wisseling), eindschoonmaak en energie (gedurende de zomermaanden), een parkeerplaats op eigen terrein en veilige stalling van uw fiets.

Op verzoek kan een ‘volle koelskast’ bij uw aankomst worden verzorgd door de verhuurder.

Om ook (licht)-allergische (cara-paiienten) gasten een aangenaam verblijf te kunnen bieden zijn huisdieren en roken niet toegestaan.

De verhuurders voorzien u graag van aanvullende inlichtingen en foto’s, op te vragen via e-mail axelandersson@ymail.com
of telefonisch: 0039 334 303 1755.

De coordinaten van Google: 44° 00′ 47,8” N 8° 7′ 5,18” O

Kortom een echte aanrader, wij zelf zijn hier eind april 2010 geweest en garanderen u een uitstekende lokatie.